A britek legnagyobb celebjei, akiknek fél év múlva ráadásul gyermekük is fog születni, képesek voltak teljesen egyforma rénszarvasos pulóverben bohóckodni karácsonykor. Jó, Kate Middletonon fehér színű, Vilmos hercegen piros volt.

II. Erzsébetet és férjét, Fülöp herceget több mint ezer ember üdvözölte Sandringhamban, ahol a királyi család karácsonyozott. Az egész család elment a helyi templomba, ahová mindenki jókedvűen és vidáman érkezett, állítólag. Míg a királynő fogadta a lelkes gyerekeket és a virágokat, addig Katalin hercegnő és Vilmos herceg a Middleton családdal karácsonyozott - írja a Daily Mail.

Harry herceg Afganisztánban ünnepelte, és vélhetően nem érezte olyan jól magát, mint az első gyermekét váró bátyja és felesége, hiszen ők még arra is képesek voltak, hogy egyforma pulcsiban pózoljanak a fa alatt. Természetesen ezt követően a Middleton család is elment az istentiszteletre.

Katalinéknál a hírek szerint csupa móka és kacagás a karácsony, és ez alól a mostani sem volt kivétel. Annyira nem, hogy Vilmos herceg engedte, alsónadrágban fotózzák le, ráadásul olyan kép is készült, amin Pippa üvegből issza a pezsgőt, miközben nővére a pulykát tömi lelkesen.