Fergeteges hangulatban zajlott a SZÖSZ, a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék hallgatóiból álló öntevékeny szerveződés által rendezett adománygyűjtő karaoke buli. A fiatal egyetemisták a felhőtlen szórakozás mellett nemes ügy érdekében gyűltek össze a kollégium kávézójában – Bene Viktória tudósítása.

Szórakozva is lehet jótékonykodni

Az adománygyűjtést a SZÖSZ ezúttal a “FECSKE” és “FÉSZEK” Családok Átmeneti Otthonaiban élő családok megsegítése miatt szervezte, hogy ezzel is megszépítse a karácsonyukat. A rendezvény célja a szórakozással és karaoke-val egybekötött jótékonykodás volt.

- A buli alatt is sokan hoztak adományokat. Leginkább ruhák gyűltek össze, de rengetegen hoztak játékokat, könyveket és tartós élelmiszert. Az adományból összeállított csomagokat karácsony előtt adjuk át a családoknak egy családi délután keretében – mondta Paczári Viktória, a SZÖSZ elnöke.

A Kolkáv kicsinek bizonyult a résztvevőknek, ugyanis a tombolasorsolásra már teljesen megtelt a hely. 22 órától pedig a fiatalok megmutathatták a zenei tehetségüket. A sikeresnek bizonyuló adománygyűjtő rendezvény hajnali két óra után ért véget.

A SZÖSZ jövőbeli tervei közé tartozik egy februári farsangi buli szervezése, amit ugyancsak karitatív tevékenységgel terveznek egybekötni.

Bene Viktória