Egy vallomással tartozom. 1997 óta vagyok tagja a Boszorkányszövetségnek, jelenleg kilences fokozatú boszorkánymesterként tevékenykedem. Feltett szándékom, hogy a tökéletes pillanatban érjen a Világvége, így ugyanis négyes fokozatú tűzmágusként születhetek vissza az Új Földre. December 21-én, a Corvin mozi Korda termében rendezem meg A Hét Mesterlövésze - Christmas Special című szeánszt, mely minden szempontból ideális körülményeket kínál majd arra, hogy ötszáz kiválasztottat magammal vigyek új otthont alapítani egy párhuzamos Univerzumba.
Az, hogy az Apokalipszis amerikai nukleáris töltetű ballisztikus rakéták révén, intruderek inváziójával, a Régi Föld pályájának módosulásával vagy egy Orbán-Bajnai meleg házivideó felbukkanásával érkezik-e majd, jelenleg még rejtély. Ami azonban biztos: az eredeti program a tíz legszarabb katasztrófafilm és a tíz leggyalázatosabb karácsonyi film ismertetése lenne kiegészítve minden idők legszennyesebb karácsonyi slágereivel. A terv szerint az est végére fel leszünk készülve ennek a hitvány civilizációnak a pusztulására.

Az ötszáz résztvevőt meghaladó fizetőközönség menedzserem atombiztos, víz alatti bunkerének védelmében kísérelheti meg túlélni a világégést. Kérem a jegyigénylőket, hogy csak kézipoggyászt hozzanak magukkal, továbbá szigorúan felszólítok mindenkit, hogy olyan tárgyi vagy írásos emléket, ami a magyar belpolitikával vagy a Tom Cruise életművel kapcsolatos, ne hozzon magával, ezeknek ugyanis maradéktalanul meg kell semmisülniük az Ítélet Napján.
Puzsér Róbert (Pólus Média)