Meglepő bírósági keresetet adott be a napokban Kevin Federline bátyja: azt állítja, hogy valójában ő Britney Spears első gyermekének az apja az egykori férj helyett.

Christopher Federline, Britney Spears volt férjének bátyja azt állítja, igazából Kevin Federline helyett ő az énekesnő első fiának vér szerinti apja, a most 7 éves Sean Prestonért ideiglenes korlátozó kérelmet nyújtott be a popsztár ellen. Britneynek van egy 6 éves fia is, akinek - hivatalosan - szintén Kevin az apja, igaz, őt egy viszonylag hosszabb mosolyszünet után hozták össze az újrakezdés után. A floridai National Enquirer értesülései szerint a sógor december 18-án nyújtotta be a bíróságra a papírokat, amelyben többek közt zsarolással és zaklatással is megvádolta az énekesnőt.

Britney és képviselői egyelőre nem reagáltak a vádakra, de sajtóértesülések szerint Christophernél akkor telt be a pohár, amikor nemrég Britney a két fiát el akarta vinni Kevintől, és amíg várt a srácokra, felvette a dohányzóasztalról az exférje pénztárcáját és kivette belőle az egyik hitelkártyáját. A több mint 4500 dolláros lopással megvádolt nő azonban csak nevetett az őt fülön csípő Christopheren és azt mondta neki, hogy Kevin tönkretette az életét, majd gúnyolódni kezdett a bátyon is, mondván, kicsi a pénisze.

"Aztán megzsarolt, azt mondta: ha elmondom a rendőrségnek, hogy ellopta Kevin hitelkártyáját, akkor ő elmondja az egész világnak, hogy én vagyok Sean Preston valódi apja, nem Kevin" - folytatta a férfi a beszámolót. "Bevallom, valóban lefeküdtem Britneyvel és én vagyok a fiú igazi apja, de erről a nagyközönségnek nem kell tudnia" - mondta. Hogy most miért teregette ki mégis a kártyákat, arra egyelőre nincs magyarázat.

Kevin szintén nem kommentálta az ügyet, mint ahogyan Britney jelenlegi férje, Jason Trawick sem szeretett volna véleményt mondani.