Nem engedték meg a 19 éves lánynak, hogy egy nála jóval idősebb férfivel randizzon, ezért a lány úgy döntött, bérgyilkossal megöleti a szüleit. A terv végül nem vált be.

Letartóztattak egy fiatal nőt, aki bérgyilkossal akarta megöletni a szüleit Oroszországban, de terve végül nem vált be és lebukott. A 19 éves Janina Fjodorova azért haragudott meg szüleire, mert ők megtiltották, hogy találkozzon a 28 éves Carl Gorskovval. A sértett lány erre ellopta édesanyja ékszereit, majd az értük kapott nagyjából 140 ezer forintnak megfelelő összegből akarta a bérgyilkost kifizetni.

Legnagyobb bánatára azonban nem volt egyetlen olyan profi bérgyilkos sem, aki ennyiért elvállalta volna a megbízást, így hát nem maradt más hátra: szerelmével együtt kellett (volna) végrehajtaniuk a kettős gyilkosságot. Amikor a férfi dulakodni kezdett az apával, sikerült értesíteni a rendőrséget, így még azelőtt el tudták csípni a párost, mielőtt tragédia történhetett volna.

"Nem igazán fogták fel annak a súlyát, hogy mit művelnek" - idézte a rendőrség egyik képviselőjét az austriantimes.at című osztrák hírportál.