A mikroblogján jelentette be a focista Gerard Pique, hogy végre megszületett Shakirával közös fia, ám nem sokkal később újabb bejegyzésben vallotta be, hogy az egész csak vicc volt.

Nagy örömhír jelent meg Gerard Pique twitteres oldalán, a focista ott jelentette be, hogy megszületett Shakirával közös első gyermekük, amitől mindketten rendkívül boldogok, valamint köszönik a jókívánságokat. A bejegyzést azonban sokáig nem követte másik, ráadásul sokaknak az is gyanús volt, hogy mindeközben az állítólagos új anyuka egy szót sem szólt rajongóihoz a jövevényről.

Aztán néhány óra múlva kiderült a turpisság, és Pique egy újabb üzenetet tett közzé, amelyben közölte, hogy a "kisfiúnak" már megvan a neve is: Innocence, azaz ártatlanság. Ezzel jelezte, hogy az egész csak tréfa, mivel a spanyolok december 28-án ünneplik az Ártatlanság Napját, ami a mi április 1-jénknek felel meg. A nevezetes nap apropóját a bibliai történet adja, amelyben Heródes királyt sikerült lóvá tenni és kicsempészni Betlehemből az újszülött Jézust, még mielőtt megölhette volna.

Shakira egyébként egy hónap múlva várja a baba érkezését.