A Koczka Kézisuli csapatai rendkívül eredményes esztendőt zártak. A fiatal sportolók a sikereiket szüleikkel, és a klub vezetőivel együtt ünnepelték meg.

Két tornagyőzelem, Csongrád megyében veretlen csapatok, nagysikerű nyári tábor… és mindez csak néhány kiemelt eredmény abból, amit a tavaly novemberben alakult kézilabdacsapat elért az idei évben. A hódmezővásárhelyi klub szivacskézilabdás csapatai minden várakozást felülmúlóan szerepeltek, komoly elismeréseket hozva a város kézilabdasportjának. Mindezt illik megünnepelni, meg is tették, nem is akárhogyan.

Az év utolsó edzésének délelőttjén, az edzéseik helyszínéül szolgáló egyik sportcsarnok pályáját ellepték a sportolók szülei, akik alkalmat kaptak arra, hogy bizonyítsák gyermekeiknek rátermettségüket a kézilabdázásban. Az egyik szülői csapatban erősítésként feltűnt a Kézisuli alapítója Koczka Gergő is, aki igyekezett a sportolói pályafutása alatt elsajátított tudásából ízelítőt adni. Tanítványai a lelátóról minden egyes mozdulatát kommentálták, mintegy viszonozva az egész éves oktatást, tanácsokkal látták el. Az anyukák és apukák között több egykori kézilabdás is pályára lépett, ennek is köszönhetően remek, izgalmas mérkőzéseket, nagy csatákat hozott a délelőtt.


Népszerű, nagy létszámú az Utánpótlás-nevelő Sportiskola, ezt hűen bizonyítja az a tömeg, ami az évzáró napon fogadott bennünket. Több mint 100 ember vett részt az évzáró csapatebéden, fogyasztott a remekül sikerült marhapörköltből. A sportolók, szüleikkel egész nap együtt játszottak, táncoltak, miközben az év közben szerzett élményeik is felelevenítésre kerültek. Az egyesület vezetői évértékelő beszédükben kiemelték a csapatok remek szereplését, a szülői munkaközösség segítőkész munkáját, és az edzők alázatos, professzionális munkáját. Hálás köszönetüket fejezték ki a támogatóiknak, és a buli végén Békés, boldog karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívántak mindenkinek!