Tökéletesen hihető, ha a hit egyben bizonyosság is a számunkra! Mindennap történnek csodák, csak nem vesszük észre öket, pedig lehetne szemünk és fülünk rá! Nézd nagyon megilletődve az alábbi képet. 

Nem tudjuk, miért akarta II. János Pál elrejteni ezt a képet évekig. A Vatikán mostanában hozta először nyilvánosságra. Ezt a képet a pápa egyik testőre készítette, amikor a pápát megtámadták és ő az automobiljába esett. Láthatod arcán a fájdalmat.

Vess egy pillantást a képre. Láthatod, amint a Szűzanya II. János Pált a karjaiban tartja, amikor 1981-ben meglőtték. Ez 1981. május 13-án történt. II. János Pált akkor lőtték le, amikor a Szent Péter térre érkezett az ott összegyűlt tömeghez, hogy beszéljen hozzájuk. Amikor lelőtték, a kezében tartotta a rózsafüzért, amelyet mindig magával vitt. Amikor lerogyott a földre, egy asszony sietett melléje és megcsókolta őt. Fent ezt mutatja a kép. A kép azt is mutatja, hogy valaki a pápa testőrei közül azzal foglalatoskodott, hogy lefényképezze a történteket. Az asszony olyan gyorsan tűnt el, ahogyan megjelent.

A fegyveres merénylőt elfogták és börtönre ítélték. Hihetetlen tény, hogy a golyók egyetlen fontos belső szervet sem érintettek. Mikor végre felgyógyult, az első dolog, amit kért, a rózsafüzér volt. Amikor már a kezeiben tartotta, azt mondta, hogy a Szűzanya irányította a golyók útját benne. Bizonyára, hiszen II. János Pálnak szokása volt a rózsafüzér rendszeres imádkozása. Egyszer azt mondta, hogy a legjobb ima, amit szeretek imádkozni, a rózsafüzér.

Joaquin Navarro Valls, aki a Vatikán egyik szóvivője, azt mondta, hogy évekig tanulmányoztatták ezt a hihetetlen képet, és a kép előhívásának minőségét, mert amikor előhívták, senki sem láthatta jól, a kép nem volt tisztán kivehető. Végül és emiatt oly sok, a világ szakértőinek ellenőrzése és újra ellenőrzése után döntöttek úgy, hogy a kép nem trükk-felvétel és ma már elfogadhatjuk úgy, mint az Isten Anyjának csodálatos ajándékát a számunkra. Láthatod, hogy Isten Anyja II. János Pált a karjaiban tartja. Csodálatos, igaz?

Nem tudom, vajon hiszel-e nekem vagy sem. De sokan hittek… mint például Thomas Wenski püspök úr, aki újraalkotta a képet üvegfestményként a Floridai rezidenciáján. Ez alább látható.