A nyuszis magazin novemberi számában 15 letiltottnak mondott fotó jelenik meg Claudiáról. 

Túl keménynek érezte, azért tiltotta le korábban a most megjelenő képeket a műsorvezető. Az eladási adatok azonban meggyőzték – írja a Blikk Liptai Claudia újabb Playboy beli szereplése kapcsán. 

A Mokka műsorvezetője elmondta: tartott attól, mit fognak mondani róla az emberek, ha meglátják a meztelen fényképeket. A 36 éves műsorvezetőt az győzte meg, hogy csak pozitív visszajelzéseket kapott. Ezzel egy időben megjelent egy újabb letiltott fotó, ami a nyuszis magazin novemberi számában látható majd. A képet nézve nem értjük miért a letiltás? 

Akárcsak, mint az a néhány korábban „kiszivárgott” tiltott akt, ez sem mutat meg olyat Liptai Claudiáról, amit ne láthattunk volna az októberi fotósorozatban. Mindenesetre ez is szép, ízléses, erotikus fotó, mégis gyanítható, a fotók letiltása nem más mint egy eladási példányszámot megnövelő reklámfogás. A következő számhoz ugyanis ajándékba adnak egy plakátot. Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője elárulta: Liptai Claudia egyik legpikánsabb fotója került a plakátra. A nyuszis magazin novemberi számában 15 letiltottnak mondott fotó jelenik meg Claudiáról.