Vérfagyasztó kiállítás nyílik 2012. november 16-án Budapesten. A Murder - A gyilkos tárlat a világtörténelem leghírhedtebb gyilkosait és sorozatgyilkosait mutatja be, közel ezer négyzetméteren, és huszonhárom rémisztő szobán keresztül. A kiállítás interaktív, és különleges technikai hatásokkal operál - csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Jövő év májusáig lesz látogatható az a vérfagyasztó tárlat, amely november 16-án nyitja meg kapuit Budapesten, a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában. A Murder - A gyilkos tárlat olyan hírhedt gyilkosokat és teljes történetüket mutatja be, mint Báthory Erzsébet, Vlad Tepes, vagy Hasfelmetsző Jack. A kiállítás szervezői azonban hangsúlyozzák: nem az a cél, hogy kendőzetlenül mutassák meg a durva erőszakot, hanem hogy az egyes esetek minden részletére fény derüljön, mind történelmi, mind társadalmi vonatkozásban, és egyúttal megemlékezzenek az áldozatokról is. Persze a borzalmak, amelyeket a gyilkosok elkövettek, attól még nem válnak kevésbé rettenetessé, hogy esetleg az ember megpróbálja megérteni, mi vezethet valakit odáig, hogy elkövessen egy - vagy több - gyilkosságot.

A tárlaton modern technikai eszközök szolgálják az interaktivitás élményét: 3D-s megjelenítés, ködképernyő, páravetítés, pneomatikus szobamozgatás, professzionális filmes díszletek, mozgatott élethű bábuk és egyedi hangrendszer teszik teljessé, és még átélhetőbbé a kiállítást. A tárlatra csak 16 éven felüliek léphetnek be!

Murder - A gyilkos tárlat
Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér, Üvegpalota
Időpont: 2012. november 16. - 2013. május 31.
Jegyár: 3490 Ft
Bővebb infó: www.murder.hu