A gyanú szerint a világ legismertebb vírusölő szoftverjének kitalálója, John McAfee végzett a mellett lakó férfival. 


Keresi a rendőrség John McAfee-t, a világ egyik legismertebb számítógépes szakemberét. Az ötvenkét éves amerikai milliomost azzal gyanúsítják a Belize-i hatóságok, hogy fejbe lőtte szomszédját, Gregory Viant Faull egy vitát követően.

McAfee természetesen tagadja, hogy bármi köze is lenne a férfi halálához. A rendőrökkel azonban nem hajlandó beszélni, mivel szerinte biztosan kivégeznék, ugyanis ő a legnagyobb tüske a helyi kormány szemében, amiért kritizálja az ország diktatórikus rendszerét. Állítása szerint már több alkalommal is életveszélyben volt a ráküldött korrupt nyomozók miatt, akik a kutyáit is meggyilkolták. Sőt szerinte a szomszédját is ők lőtték le, mert vagy összekeverték vele, vagy ezzel akarták gyanúba keverni. Így elrejtőzött a rendőrök elől, és nem is hajlandó a búvóhelyéről előjönni.
A környék többi lakója viszont biztos benne, hogy McAfee érintett Faull halálában. Állítják, egy kellemetlen, agresszív ember, és köztudott róla, hogy utálta a szomszédját. A pletykák szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a híresség bérgyilkost fogadott fel.