Nina Siegenhalter nem az egyetlen áldozata annak a brit férfinak, aki tudatosan és módszeresen „fosztotta ki” az elcsábított hölgyeket.

Megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy a férfi, aki állítólag szeret, megcsalt – mondta a Daily Mailnek Nina Siegenhalter, aki luxusházak értékesítésével keresi a kenyerét. A svájci nő egzotikus szigeteken, országokban kínálja az ingatlanokat, így nem csoda, hogy nincsenek filléres gondjai.

Aztán 2010-ben az interneten megismerte Alistair Stewartot. A segélyből élő brit férfi, mesés vagyont hazudva magának, ingatlanokról érdeklődött, és befektetési lehetőségekről is beszélt. Sőt, fél év után Ninat meg is hívta Londonba, ahol a legdrágább áruházban vásárolgattak, és mindent a férfi fizetett. Az üzletbe beugró nő azonban hiába várta a befektetett pénze után a keresetét, így gyanút fogott és a rendőrséghez fordult.

A zsaruk letartóztatták a számukra már ismerős férfit, Nina pedig a jelek szerint nemcsak a szerelmének, hanem több mint kétszázmillió forintnak megfelelő összegnek is búcsút inthet.