Az RTL Klub valóságshow-jában szerepelt az a nő, akit több ollószúrással ölt meg párja Máltán. 

Több mint negyvenszer szúrták nyakon ollóval azt a 38 éves magyar nőt, akinek a holttestére szerdán bukkantak rá a máltai St. Paul's Bay városában. A megölt nő G. Yvette, akit 2009 őszén ismerhetett meg az ország, ugyanis az asszony Benkő Dániel feleségkereső show-jában, az RTL Klubon tűnt fel.

A nő és párja két gyereket nevelt közösen, a 17 és az 5 éves lány, valamint a család egyik barátja is szemtanúja volt a vérengzésnek - írja a lap. A szomszédok szerint kedden egész délelőtt hangosan veszekedtek, majd hirtelen csönd lett.

 Információink szerint a főbérlő előző nap kitette a párt a lakásból, ezért az éjszakát már egy ismerősüknél töltötték. Onnan mentek vissza kedd délelőtt az albérletbe, ahol a veszekedés kezdődött. Ráadásul nem csak az anyagi problémák vezethettek a tragédiához: az utcában lakók szerint Yvette többször is botrányosan viselkedett. Ilyenkor provokatív táncot lejtett az erkélyen a szemben élő bolgár férfiaknak. Féltékeny élettársa ezt sem tolerálta.

A pár májusban költözött Máltára, és azt tervezték, hogy karácsony körül Angliában folytatják életüket. Az áldozat és a barát alkalmanként takarítóként dolgozott, a férfi munkanélküli.