Helyszín és időpont:  Akvárium Klub október 18. (csütörtök) 21:00

Sena Dagadut mindenki ismeri, aki egyszer is járt valamelyik fesztiválon az elmúlt tíz évben. Most az Akvárium közönségének egy különleges koncertet ad: az ősi afrikai ütőshangszer, a djembe mesterével, a guineai Cheikh Ibrahima Fall-lal lép fel, aki Sena vendégeként érkezik hozzánk.

A ghánai Accrában született énekesnő 2001-ben kóstolt bele a budapesti zenei életbe, és hamarosan az underground hiphop/dancehall vezető csapata, a Gimmeshot Crew tagja lett, de emellett a rá jellemző lendülettel szinte minde
nbe belevetette magát a funkjazztől (Kamu) a Shakespeare-szonettekig. Valósággal elvarázsolta a zenészeket azzal a képességével, ahogy bele tud olvadni bármi nemű és stílusú zenébe. Gyakran lép fel meghívott vendégként különböző DJ- és zenekari produkciókban, akár előre begyakorolt műsor formájában, akár freestyle rögtönzéssel saját szövegeket, verseket és dalokat használva. Bár sose kapott iskolai szintű zenei képzést, különösen érzékeny hallása által egészen kivételes módon tud reagálni és ráhangolódni arra, amit hall. Sena hangját eredeti, autodidakta stílusa teszi igazán egyedivé.

First One című debütáló lemeze a magyar hiphop egyik mérföldköve lett. Az azóta eltelt nyolc évben Sena különböző zenekarokban vett részt, ahol különleges hangja fontos adaléka volt a sikernek, így például a Barabás Lőrinc Eklektric, vagy az Irie Maffia esetében. Ám mindig is élt benne a késztetés, hogy saját produkcióval is színpadra álljon, így örömünkre megalakította saját zenekarát, saját neve alatt. A zenekarban nagyrészt Irie Maffia tagok játszanak, ám most Sena világát keltik életre.