Időpont: 2012. október 31.
Helyszín: Kölcsey Központ (Debrecen)

A Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált a Lövölde tér című dallal.  Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez, a legfrissebb 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel. Klasszikus értelemben vett szóló koncertre viszont korábban soha nem került sor, szóló turnéra is most indul életében először!

A koncert műsorában a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalokat, mint  például a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze a Lövölde tér, de a legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott számok is elhangzanak majd.

A dalok hangulatokról, életérzésekről szólnak. Többségük szövegét maga Kern András írta. A harminc év alatt összegyűlt közel 70 dalból válogatott most a koncertre, olyanokat, amelyeket ő maga legjobban szeret – és persze a visszajelzések során kapott információk alapján, a közönség is.

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel a koncerten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani koncertnek ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekelni is fog.

A koncertet  a nagyon elismert billentyűhangszeres művész,  Gátos Iván és zenész kollégái kísérik.

A kitűnő művészek és az örökérvényű életérzésekről szóló, fanyar humorú dalok a siker garanciái.

A közönség régi vágya teljesül a koncert megvalósulásával.

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban!