Mit kell tenned?
Blogolj egy olyan csapattal, amely a befolyt reklámköltségeit szétosztja a bloggerei között. 
Ha szeretnél egy saját bloggal beszállni a hálózatba, akkor is csatlakozhatsz hozzánk.

Mi is az a Pólus Médiahálózat:
- Egy majdnem közösségi portálként működő, kommunikációs csatorna.
- Viszont ide nem tud boldog-boldogtalan regisztrálni. Csak egy elit kör. Olyan emberek, akikben van kurázsi és felelősséget mernek vállalni a megosztott cikkekért.
- Gondolj csak bele, hogy naponta hány órát töltesz a facebook előtt? Na és mennyit keresel ezzel? Mert bizony ha ott osztassz meg híreket és eseményeket, az ő reklámjainak bevételét növeled, amiből egy büdös vasat sem kapsz.
- Nálunk ez nem így van. Nálunk 50 százalék részesedést kapsz a befolyt reklámköltségekből, amelyeknek összegét egyszerűen nyomon tudod követni.

Hogyan is működik?
- Először is kérj adminisztrációs jogot (info@polusonline.com)
- Kezd el kiépíteni saját mikrohálózatodat (maximum 90 fő).
- Kezdjétek el feltölteni a cikkeket, vagy éppen átmásolni más portálról a forrás megjelölésével. (naponta egy-egy órát szánjatok az oldalra - 10 aktív emberrel már nagyon kemény eredményeket lehet elérni)
- A feltöltött bejegyzéseket osszátok meg a közösségi portálokon.

Ha mindezt megteszed a befolyt reklámköltségek 50 százalékából te is részesedsz. Ha te hozol hirdetőt, a hirdetés értékének 20 százaléka a tied. Ha minden reklámfelület eladásra került az oldalon, akkor ez az összeg 90.000 forintot jelenthet.

Eddigi oldalaink listája, ahová csatlakozni lehet megtalálható a következő linkre kattintva: http://www.polusonline.com/2011/08/a-polus-mediahalozat-oldalai.html

Az oldalakat nem nehezebb adminisztrálni, mint egy egyszerű levelezői programot használni. Csupán egy két új billentyűkombinációt kell megtanulni. De természetesen nem maradtok magatokra, hiszen folyamatosan bővített oktatóvideóink segítenek a felkészülésben.

Az oktatóvideókat a következő linken találjátok: http://www.polusonline.com/2011/08/hogyan-tudsz-feltoltei.html

Kezd el még ma a szórakozást, mert lehet, hogy holnap már más keresi helyetted pénzt. Pedig nem csinál mást csak megoszt, ahogy nap mint nap te is teszed a facebookon, annyi különbséggel, hogy onnan nem kapsz egy vasat se.

Elérhetőségünk:
info@polusonline.com
0036 30 406 8169

Pólus Média Hálózatépítő Casting Novemberben. 
Légy az elitbe, az első 100 között - jelentkezz: 0630/406-8169
E-mail: info@polusonline.com