Patkánymérget tett négy unokája teájába egy nagymama és maga is ivott egy csészényit az italból, azt akarta, hogy fia megtudja, milyen érzés igazán magányosnak lenni.

MTI - Öngyilkos akart lenni, de négy unokáját is magával akarta vinni a halálba egy kelet-indiai nagymama. A próbálkozás azonban szerencsére nem sikerült, mert a szomszédok rátaláltak a lakásban eszméletlenül fekvő családra és még időben kórházba kerültek mind az öten. A 67 éves asszony utóbb bevallotta, azért tervezte el ezt a szönyű tettét, mert a fiával már régen megromlott a viszonya és nem akarta, hogy a nő az ő családjával éljen. "Meg akarta ölni bosszúból a gyermekeit, hogy megmutassa neki, milyen érzés a magány" - idézte a rendőrségi szóvivő szavait az austriantimes.at című osztrák hírportál.

A nagyi patkánymérget tett a gyerekek teájába, majd maga is ivott egy csészével, hogy később elhiggyék, ő is öngyilkos akart lenni, bár neki ez a mennyiség biztosan nem lett volna halálos. Nem úgy a 9, 4 és 2 éves gyermeknek, valamint a 23 hónapos legkisebbnek, akik a szomszédoknak köszönhetően mindannyian túlélték a gyilkossági kísérletet.

A nagymama most minden eddiginél nagyobb magányra számíthat, ha börtönre ítélik őt.