Nem tudsz aludni? Nem vagy egyedül. Az Egyesült Államokban 50-70 millió ember szenved krónikus vagy alkalmi alvászavaroktól, köztük néhány híresség is. Míg azonban a többségnek megvan a maga egyszerű ellenszere (birkaszámlálás, meleg tej vagy fehérzaj-generátor), egyesek szélsőséges megoldásokhoz folyamodnak. Az alábbiakban a hírességek legfurcsább szokásait gyűjtjük egy csokorba. Vajon melyik a legbizarrabb? 

Eminem A Sun napilap szerint a rapper olyan komolyan veszi a szakértők tanácsát, hogy teljesen el kell sötétíteni az alváshoz, hogy alufóliával takarja le az ablakokat, így teljesen kizárja a fényt. Azért van erre nagy szüksége, mert fellépései miatt gyakran kell időzónák között ingáznia.Tom Cruise Sokmillió felnőtt horkol, és ez alól Tom Cruise sem kivétel. A horkolók családtagjai gyakran néma elszenvedői ennek a rendellenességnek, de nem a Cruise családban. Lapértesülések szerint felesége, Katie Holmes szépségregeneráló szundikálását nyugalomban végezheti, mivel Tom a szomszédos hangszigetelt horkoló szobában húzza a lóbőrt. A helyiség kicsi, kényelmes és sötét, ideális alvóhely. 

Mariah Carey A szakemberek többsége 7-8 óra alvást javasol az egészséges felnőtteknek, az énekesnő azonban megduplázza ezt. Az énekesnő az Interview magazinnak 2004-ben bevallotta, hogy előszeretettel alszik 15 órát is. Ráadásul mindezt 20 párásító készülékkel körülvéve teszi.
Lady Gaga Sokan emlékeznek arra a tojáshoz hasonló szerkezetre, amellyel Lady Gaga a 2011-es Grammy-díjátadóra érkezett. 

Nos, a Mirror napilap szerint az énekesnő annyira otthon érezte magát a tojásban, hogy órákat képes volt elmélkedni benne, és eltökélte, hogy New York-i lakásában erre cseréli franciaágyát. Karl Lagerfeld A tervező mindig arra törekszik, hogy a javasolt hét órát aludjon, ezt azonban meglehetősen szokatlan viseletben teszi. A párizsi Hilditch & Key vállalattal készíttette el fehér, pamutvászon hálóingét egy 17. századi férfi hálóruha alapján, amelyet a Victoria and Albert Múzeumban látott. Michael Phelps Az olimpiai aranyérmes sportoló még álmában is edz. Az úszó egy speciális kamrában alszik, amelyben a légnyomás olyan szintnek felel meg, mint 2500 méteres tengerszint feletti magasságban. A magaslati kamra az oxigén csökkentésével fokozza a teljesítményt, még pihenés közben is.