KOS: (március 21 - április 20.)


Egészsége némiképp megsínyli a túlórázást és a munkahelyi macerát. Elkerülhetné az idegeskedést, ha úgy tekintené a munkatársi viszonyt, mint a munkaköri leírás egy részét. Vagyis megpróbálja magára vállalni annak a felelősségét, hogy ez a kapcsolat jól működjön. Ha bántja a magány, akkor belső ürességét valószínűleg értékes régiségek vagy lakberendezési tárgyak vásárlásával próbálja meg kitölteni.

BIKA: (április 21 - május 21.)


Hát ez aztán már hihetetlen! Az előjelek most az egyszer nem csapták be, és most tényleg kiváló passzban van. A kedvező ?széljárást? szerencsére remekül tudja kihasználni. Most kivételesen nem szerelmi kalandokba, inkább üzleti vállalkozásokba bocsátkozik, és mivel minden feltétel adott az ottani sikeres szerepléshez, az első visszajelzések szerint jól is debütált. De azért még ne kezdjen felelőtlen költekezésekbe.

IKREK: (május 21 - június 21.)


A lelki életében állhatnak be kisebb változások, amiket valamilyen türelmetlenség vagy tanácstalanság vált ki. Hivatásával kapcsolatban azonban alkalmas ez a nap arra, hogy előkészüljön valamilyen sorsdöntő vállalkozásra vagy nagyobb feladatra. Arra azonban ügyeljen, hogy a titkos ellenségei nehogy megneszeljék a szándékait, mert Ön ellen fordulhatnak. Személyes holmijára ma jobban ügyeljen.

RÁK: (június 22 - július 22.)


Olyan szeszélyes lesz ez a nap, mint Ön. Fogalma sincs róla, hogy mit hoz a következő perc. Az is befolyásolja az eseményeket, hogy Ön mikor született. Amennyiben júniusi születésű, szerencsésebb lesz, de ha júliusi, akkor többet fog bosszankodni. Ha júniusban születettek elismerést kapnak, szerelmi vallomást, ha júliusi, semmi nem úgy sikerül, ahogyan szeretné, hiába is igyekszik. Fel a fejjel, a kocka fordulhat.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)


Ha ma nem határozza el, hogy szakít az eddigi, kissé felelőtlen életstílusával, és nem állítja élére a garasokat, soha nem válnak valóra az álmai. Elképzeléseiről nem mondhatja, hogy ?filléresek?, és nem fogja tudni csak úgy, mellényzsebből kifizetni őket. Bizony komoly spórolásba kell kezdenie, ha valóban meg szeretné valósítani a terveit. Amíg az erejéből csak az irigykedésre és a pénz szórására futja, nem jut egyről a kettőre.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)


A mai napon remekül érezheti magát. Sikeresen elkerüli a munkahely pletykákat, intrikákat, így aztán ugyan a szájukra veszik a kollégák, de lelkiismerete nyugodt, hogy Ön viszont nem terjesztett valótlanságokat. Védettnek, sebezhetetlennek érzi magát. Ráadásul olyan szerencse is érheti, amelynek következtében perét megnyerheti, nagyobb bevételhez juthat és tisztázódhatnak az Önt ért rágalmak.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)


Főnöke már kora reggel megörvendezteti egy jó hírrel, amelynek minden bizonnyal anyagi vonzata is lesz. Örömét nem tudja, de nem is akarja leplezni. Nincs is szüksége rá, hiszen megdolgozott ezért az elismerésért, ünnepelje is magát. Partnere ? Önnel ellentétben ? nem felejti el ezt a fontos dátumot. Csodálatos estét készít elő, melyet még az sem tud beárnyékolni, hogy Ön nem készült rá.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)


Ha jól választott, ezen a napon élvezheti a megérdemelt jutalmát: munkahelyén, a hivatásában tapasztalhatja, hogy kitüntető figyelemmel veszik körül, mindenki az Ön véleményét várja, kéri ki. Csak arra azért vigyázzon, nehogy elkapassa magát. A mai napon ugyan elhalmozzák pénzzel, díjakkal, rangokkal, de ez a siker sem tart örökké. És magasról mindig nagyobbat lehet esni, mint a sámliról?

NYILAS: (november 23 - december 21.)


Azok az emberek, akiktől az élete függ, ma olyan esélyt adnak Önnek, amelyet feltétlenül ki kell használnia. Törjön végre ki az ördögi körből. Ajánlatot kap, ragadja üstökön a szerencsét, és vállalja azt a kockázatot, amelyet az ajánlat rejt magában. Jobban teszi ugyanakkor, ha ezen a napon nem fog semmiféle üzleti vállalkozás megvalósításába. Gondolkozzon, szervezzen, tervezzen! Ha pénzt kap, ez nem viszi előre a dolgait.

BAK: (december 22 - január 20.)


Miért is beszél boldog-boldogtalannak a terveiről? Még azoknak sem kell feltárnia a teljes egészet, akiket szövetségesként kíván foglalkoztatni. Adja meg az irányvonalat, ossza ki a feladatokat, de hogy ki hogyan ossza be magának a munkavégzést, ne szabja meg. A végeredmény legyen a fontos! Engedje meg, hogy mindenki magának tarthassa meg a személyes titkocskáját, növelve ezzel a felelősségérzetét.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)


Mivel a kedvező aspektusok változnak, elérkezett az ideje, hogy megtegye egészsége védelmében azt, amiről már régóta gondolkodik. Például leszokik a dohányzásról, kevesebbet, de egészségesebbet eszik és lead néhány kilót, többet sportol, mozog. Most a csillagok állása kedvez a változó életmódnak, könnyedebben veheti az akadályokat. Amit korábban nem tudott megtenni, most sikeresen megvalósíthatja.

HALAK: (február 19 - március 20.)


Ha a mai napon valaki döntést vár Öntől, gondolja át, helyes-e már ma vállalkoznia erre. A társasági elvárásokra viszont figyeljen oda! Forszírozzon minden olyan vállalkozást, amelybe be tudja vonni a barátait vagy egy Önnek kedves, szívéhez közel álló embert. Ma különleges örömökre számíthat egy olyan életszférában, amely eddig idegen volt Ön előtt. Alkotó tevékenységében aktív lesz, mindenféle ösztönzés a javára válik.