Beküldési határidő: 2012. december 7.

I. A játékszervező
neve: MindigNő Portál (a továbbiakban Szervező)
székhelye: 2700 Cegléd, Cinege u. 19.
adószám: 60854269-1-33
nyilvántartási szám: 23804881
A MindigNő Portál 2012. szeptember 13-án 12.00 órától, 2012. december 13-án 12.00 óráig kreatív versenyt szervez, amelynek részvételi feltételeit (továbbiakban: Játékszabályzat) az alábbiakban határozza meg:

II/A. A játékban való részvétel feltételei
1. Jelen Játékszabályzat hatálya a MindigNő Portál jelen pontban körülírt játékára terjed ki, vonatkozik az alább meghatározott Játékosokra, és mindazokra, akik a Játék kapcsán bármilyen igényt kívánnak érvényesíteni. A Játékos a Játékban való részvétellel maradéktalanul elfogadja a jelen Játékszabályzat feltételeit. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvétel előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat.
2. A Játék 2012. szeptember 13-án 00.00 órától, 2012. december 13-án 12.00 óráig kerül lebonyolításra. A MindigNő Portál által szervezett Játékban az a 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár (továbbiakban ”Játékos”) vehet részt, aki az alábbi feltételeket teljesíti és az alábbi módon hozzájárul a Játékban való részvételhez a Játék időtartama alatt.
3. A Játékban a következő módon lehet részt venni:
A Játékos a Játék időtartama alatt eljuttatja a megadott e-mail címre kreatív munkáját, annak fázis fotóival és az elkészült munka utolsó fotójával együtt, valamint az elkészítés részletes leírását, melyet a Szervező, amennyiben a pályázat megfelel az előbbi valamint a moderálás feltételeinek, elhelyez weboldalának Kreatív rovatában ill. internetes közösségi portálján. (Moderálás: A beküldött pályamű megjelenés előtt ellenőrzésen megy át. Az ellenőrzés során a moderátor a fotók és leírás színvonalán kívül, többek között azt figyeli, hogy pályamű nem tartalmaz-e obszcén, vagy mások számára esetlegesen sértő, kellemetlen részleteket. A MindigNő fenntartja a jogot, hogy moderálás alapján pályázatokat kizárjon a Játékból, valamint ne helyezze ki, illetve levegye honlapjáról és az internetes közösségi portálokról.)
4. A Játékos a 3. pontban leírt feltételek teljesítésével elismeri, hogy megismerte a Játékszabályzatot és az abban meghatározott valamennyi feltételt elfogadja. A Játékban való részvételével egyúttal önként hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a MindigNő Portál kezelje és üzleti célokra felhasználja.
5. Játékos vállalja, hogy beküldött pályázati anyagával kapcsolatos szerzői minőségen kívüli egyéb szerzői jog a MindigNő Portált illeti meg.

II/B. A játék menete, időtartama és a nyeremények
1. A Játék 2012. szeptember 13-án 12.00 órától, 2012. december 13-án 12.00 óráig kerül megrendezésre.
2. A játékban azok a játékosok vesznek részt, akiknek a pályázati anyaga 2012. december 7-ig beküldésre kerül a játékszabályzatban meghatározott e-mail címre valamint a moderálási feltételeknek megfelel.

Nyertesek meghatározása:
A Játék lezárását követően az első helyezettet a MindigNő Szerkesztősége választja ki.
A második helyezésért járó díj a két legtöbb szavazatot kapott játékost illeti meg.
(Egy IP címről azonban csak egy szavazat adható le!)
3. A nyeremény tárgya:
1. helyezett nyereménye: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány az Opitec Webáruházba
2. helyezett nyereménye: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány az Opitec Webáruházba

III. Értesítés, nyeremények átvétele
A Nyertesek kiértesítése 2012. december 17-ig történik meg. A Nyerteseket a MindigNő Portál a megadott e-mail címeken keresztül értesíti.
Amennyiben a Nyertes(ek) a kiértesítést nem nyugtázzák, az értesítés sikertelennek minősül. A sikertelen értesítés(ek) után a következő legmagasabb szavazatot kapott pályamű beküldője lesz a kiválasztott tartaléknyertes, aki a nyeremény átvételére jogosulttá válik.

Nyertes az értesítést követő 5 munkanapon belül köteles a nyeremény átadásához szükséges adatokat (VI. pont) közölni. Amennyiben a Nyertes nem közli az adatokat az értesítést követő 5 munkanapon belül a nyeremény a következő nyertest illeti meg. A szabályt minden soron következő nyereményre feljogosult résztvevő esetében alkalmazni kell.

A Szervező a változtatás jogát fenntartja.

IV. A játékosok érdekeit védő szabályok
A nyeremény-átadással kapcsolatos adminisztratív, technikai kérdések illetve problémák rendezése érdekében a Játékos a MindigNő Portálhoz fordulhat írásban.

A MindigNő Portál kijelenti, hogy amennyiben a nyeremény átadással kapcsolatban vitás kérdés merül fel, vállalja, hogy azokat megpróbálja a Játékosokkal elsősorban tárgyalásos úton, megegyezéssel rendezni.

Játékos elfogadja, hogy a Játékban való részvételből származó kártérítési és egyéb igényeit tárgyalásos úton rendezi, jogi útra csak a szabályszerűen megnyert nyeremény átadásának követelését terelheti.

V. Személyes adatok kezelése
A MindigNő Portál vállalja, hogy a Játék során tudomására jutott személyes adatokat (lsd. lent) a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azt harmadik személyeknek - át nem adja, hozzáférhetővé nem teszi, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesz.
A MindigNő Portál által kezelt adatok köre:

Játékosok esetében:
- név,
- lakcím,
- értesítési telefonszám,

Jelen adatokat a MindigNő Portál a nyeremény átvétele céljából, illetve üzletszerzési célból kezeli.

Az adatok pontatlan megadásából eredő következményekért a MindigNő Portált felelősség nem terheli.