Hosszú utazás után érkezett meg csütörtökön Andorrába a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken első mérkőzését játssza a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezősorozatában.

MTI - A nemzeti csapattól kapott tájékoztatás alapján Egervári Sándor együttese 8:30 órakor indult útnak a telki edzőközpontból és 16 óra után foglalta el szállását Andorra La Vellában. A szakember egy rövid pihenőt követően "családias" hangulatú sajtótájékoztatót tartott, amelyen - a korábban a Real Madridban futballozó Szalai Ádám tolmácsolásával - elmondta, hogy többször is megnézték pénteki ellenfelüket, s főként a lengyelek elleni összecsapásukat elemezték. Andorra eddig mindössze háromszor győzött története során.
Ezt követően a festői szépségű városban Egervári edzést vezényelt a csapatnak, amely igazán otthon érezhette magát, ugyanis a gyakorlás alatt a szervezők többször is "elpróbálták" a magyar himnuszt.
A szövetségi kapitány pénteken 11 órakor hirdeti ki kezdőcsapatát.
A magyar válogatott pénteken 20:30 órától játszik Andorrában, majd négy nappal később a Puskás Ferenc Stadionban, ugyancsak 20:30-tól a vb-ezüstérmes hollandokat látja vendégül vb-selejtezőn. Az MLSZ tájékoztatása szerint jól fogynak a jegyek az utóbbi összecsapásra, szerda délutánig 15 300 belépő talált gazdára.
Az Andorra elleni találkozót az M1 élőben közvetíti 20:15 órás kezdettel.
A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt - Elek Ákos, Hajnal Tamás, - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám