A Házibuli filmzenéje volt az első kedvenc, a Metallicát hívta segítségül bánatában, forgatás előtt pedig Christina Aguilera inspirálta. Lilu számtalan meghatározó slágerre emlékszik vissza életéből, kedvenceit hallgatva pedig bármikor szívesen idézi fel az egykori emlékeket.

MTI - Sok emberhez hasonlóan egy-egy emlékezetes sláger Lilu számára is felidézi a múltat és az élete legfontosabb momentumait. A csinos műsorvezető pedig szívesen emlékezik: a tinikorszak zenéi mellett bevillantak neki az örökzöld kedvencek is, és kiderült, mik a ma legnagyobb kedvencei számára. Nosztalgiázás közben ráadásul arra is maradt ideje, hogy listába gyűjtse legkedvesebb zenéit, hogy bármikor meghallgathassa azokat.

„A legelső szám, amire gyerekkoromból emlékszem, a Házibuli című film zenéje volt, de igazából mindig is a rockzenét szerettem. Tinikoromban, ha rossz kedvem volt, Metallicát hallgattam, az egyik kedvencem a Nothing else matters volt. Amikor bekerültem a VV3-ba, adások előtt Christina Aguilerától a Stonger adott erőt, mielőtt kiléptem a kamerák elé. A mostani kedvencem a Foo Fighters, Pretender című számuk a telefonom csengőhangja is. Dávid pedig folyton Pink Get the party started dalát énekelgeti” – idézte fel az RTL Klub népszerű műsorvezetője.

A technikai újdonságoknak köszönhetően ráadásul most már bárhol, bármikor meghallgathatja kedvenceit, akár két felvétel között is. Pillanatok alatt beleszeretett a "kék" mobilcég legújabb szolgáltatásába, amelyet a Deezerrel közösen indítottak útnak a hét elején. A 18 millió zenét tartalmazó adatbázisból könnyedén választhatja ki bárki a hangulatához épp passzolót, ráadásul teljesen legálisan, hisz a kifejezetten barátságos előfizetési díj - ami ráadásul év végéig ingyenes! - egy része az Artisjusnál köt ki.

„Sokat használom mostanában a Deezer zeneszolgáltatást, mivel 18 millió szám között kivétel nélkül megtalálom a keresett zenéket. Így ha nosztalgiázni támad kedvem, akkor pár perc alatt összeállíthatok egy listát a telefonomon kedvenceimből, akár út közben is” – mesélt zenehallgatási szokásairól Lilu. „Főleg, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy kiálljak a legális zeneletöltés mellett. Azt gondolom, hogy a zenészeket meg kell tiszteljük azzal, hogy fizetünk a dalaikért, hiszen ez az ő munkájuk, az ő szellemi termékük” – mondta Lilu.