Fotókkal szeretné bizonyítani, hogy éjjel-nappal Lady Gaga rendelkezésére állt az egykori asszisztense, miközben a sztár arra hivatkozik, hogy azok személyesek és nem a közönségre tartoznak.

Lady Gagának nincs joga a magánélethez, hisz mindig mutogatja magát - állítja egykori személyi asszisztense, így jogosnak találja, hogy fényképekkel is alátámassza állítását, miszerint éjjel-nappal az extrém énekesnő rendelkezésére kellett állnia. Jennifer O'Neill azonban nem emiatt haragudott meg egykori főnökére, hanem azért, mert a rendszeres túlórákat állítása szerint Gaga nem fizette ki neki, ezért most összesen 375 ezer dollár (85 millió forint) elmaradt munkabérért pereli őt.

Az alkalmazott, aki évente 75 ezer dollár fizetést kapott a sztártól, azt állítja, hogy Terry Richardson, a sztár privát fotósa bizonyíthatja leginkább a képeivel, hogy Gaga folyamatosan magához rendelte őt. Ezeket a képeket azonban Gaga a magánéletre hivatkozva nem engedi közzétenni. "Rendszeresen Miss Germanotta mellett voltam, készenlétben egy kávéval és/vagy vízzel, sötétedéstől egészen hajnalig" - magyarázta O"Neill, aki a bíróságnak előkészített iratokban 7168 kifizetetlen túlórát jelzett.

"Mindenféle bizarr és intim módon mutatja meg magát az egész világnak minden egyes nap" - folytatta az egykori asszisztens, és véleménye szerint innen kezdve nincs joga azt mondani Lady Gagának, hogy a bizonyítékként bemutatni kívánt fotók sértik a személyes szféráját. A pert egyébként még ebben az évben el szeretné indítani.