Szolgáltatásainkkal, nem csak a fiatal vendégeinknek van lehetőségük az alakformálásra, hanem a 40-en túli hölgyek kíméletes testedzésére is.

A 4. X-en túl már jelentkezhetnek a különböző egészségügyi problémák de egészségmegőrző / egészségjavító programunk segít enyhíteni, vagy bizonyos esetekben megszüntetni a fájdalmas, látható vagy a láthatatlan tüneteket.

Rohanó világunkban mindenkinek szüksége lenne arra, hogy egy fárasztó nap után teste, lelke feltöltődjön megfelelő mennyiségű pozitív energiával!

A mai kor embere keveset mozog, túlsúlyos, fáradt, ideges és túlhajszolt. Nincs kedve célirányos mozgásra. Pedig kíméletes mozgással sokat tehet önmagáért. A mozgás nem luxus, odafigyelés önmagunkra!

Ha önnek gondot okoznak az alábbi problémák >súlyfelesleg , fogyni szeretne > narancsbőr, cellulit > nemkívánatos zsírpárnák >szülés utáni alakproblémák > lógó megereszkedett ödémás bőr > változókori „hurkák” > ráncos arcbőr > fájó, duzzadt, nehéz lábak >stresszes, rohanó életmód > rossz közérzet > látogasson el hozzánk!

Sok nő azért nem jár torna stúdióba, - mozgás szalonba, mert szégyelli testét a vékonyabb, esetleg fittebb társai előtt. Pedig a fogyáshoz csak a mozgáson keresztül vezet az út.

Keressünk olyan edzőtermet, ahol barátságos környezetben és főleg természetes embereket találunk. Legyen szempont az emberiesség és ne a csillogó villogó géparzenál.