A mozgás iránti szeretetem még gyerekkoromban kezdődött. Tizenkét éves torna pályafutásom során többszörös országos bajnok, 3 éven keresztül aranyjelvényes, valamint több éven át jó tanuló-jó sportoló voltam. A válogatottba is beválasztottak, azonban egy hosszú sérülés miatt ezt le kellett mondanom. Rövid ideig földrajz-testnevelés szakos általános iskolai tanárként dolgoztam, közben pedig középfokú női torna edzői képesítést szereztem a MAGYAR TESTNEVELÉSI EGYETEMEN.
Szalonomat 2002 nyarán nyitottam meg. A fogyni, hízni, izmosodni, kikapcsolódni, vagy csak egészségesen élni vágyók (5 éves kortól a 83 éves korig) a mozgás áldásos hatásai miatt járnak hozzánk nap, mint nap. S most Önnek is felajánlom szolgáltatásaim egyedülálló skáláját.
Fő tevékenységi körünkbe testedzési szolgáltatások tartoznak. Gépekkel végzett kezelések a Hypoxi Trainer, az Ultratone a hullámmasszázs, a talpmasszázsgép, az infraszauna, a szolárium. Emellett a vendégeink még az aerobikokat is igénybe vehetik. A szalon mottója: Ahol a test, a lélek és a szellem egyensúlyba kerül... A testet formáljuk többek között fogyasztással, alakformálással, a lelket kronobiológiai személyiségjellemzéssel, jóslás-sorselemzéssel és meditációkkal, és a tudatot különböző spirituális előadásokkal. 10 év több ezer megelégedett kliense bizonyítja, hogy a barátságos, családias környezet és a kedves kiszolgálás hosszú távon is visszatérő vendégeket eredményez. A lakásból átalakított, a galériával együtt 140 m2-en személyre szabottan ajánljuk szolgáltatásainkat. A szalonba érkező vendéget a háziasszony segíti az eligazodásban. Visszajáró vendégeinket keresztnevükön szólítjuk, a kezelések és az órák előtt és után pedig ingyen ásványvizet és (természetesen) cukormentes teát biztosítunk. Munkatársaim szakértelmét folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk (a Hypoxi Trainer kezelők évente osztrák tréningeken vesznek részt), hogy a fogyasztás EGÉSZSÉGES, HATÉKONY és TARTÓS legyen. Számunkra ugyanis az a fontos, hogy minden egyes vendégünk megelégedetten, csinosabban és feszesebben távozzon.