Az anyagi okok miatt csütörtök este visszalépett Vasas helyére nem került más csapat, így két magyar férfi vízilabda-együttes, az Eger és a Szeged várhatja az első számú európai klubsorozat, a Bajnokok Ligája péntek délutáni csoportsorsolását.

MTI - "A magyar bajnok mellett az orosz Sturm is visszalépett, így össAz anyagi okok miatt csütörtök este visszalépett Vasas helyére nem került más csapat, így két magyar férfi vízilabda-együttes, az Eger és a Szeged várhatja az első számú európai klubsorozat, a Bajnokok Ligája péntek délutáni csoportsorsolását.

"A magyar bajnok mellett az orosz Sturm is visszalépett, így összesen 22 csapatot osztunk el négyfelé úgy, hogy két hatos és két ötös csoportot alakítunk ki" - mondta el MTI-nek Szakadáti László, a kontinentális szövetség (LEN) igazgatója a franciaországi Canet-en-Roussillonban 17 órától sorra kerülő sorsolás előtt. A magyar sportdiplomata hozzátette, konzultált a második számú sorozatban, az Euroligában érintett magyar csapatok, a Debrecen és a Szolnok vezetőivel, hogy valamelyikük ugorjon be a Vasas helyére, de a BL-indulás lehetőségével egyik klub sem kívánt élni.
Az angyalföldiek klubelnöke, Markovits László csütörtökön tudatta az MTI-vel, hogy az egyik névadó szponzor távozásával nehéz helyzetbe került a férfi pólócsapat, s miután a tervezett költségvetésnek több, mint a fele hiányzik, a Vasas visszalép a BL 2012/13-as küzdelmeitől.zesen 22 csapatot osztunk el négyfelé úgy, hogy két hatos és két ötös csoportot alakítunk ki" - mondta el MTI-nek Szakadáti László, a kontinentális szövetség (LEN) igazgatója a franciaországi Canet-en-Roussillonban 17 órától sorra kerülő sorsolás előtt. A magyar sportdiplomata hozzátette, konzultált a második számú sorozatban, az Euroligában érintett magyar csapatok, a Debrecen és a Szolnok vezetőivel, hogy valamelyikük ugorjon be a Vasas helyére, de a BL-indulás lehetőségével egyik klub sem kívánt élni.
Az angyalföldiek klubelnöke, Markovits László csütörtökön tudatta az MTI-vel, hogy az egyik névadó szponzor távozásával nehéz helyzetbe került a férfi pólócsapat, s miután a tervezett költségvetésnek több, mint a fele hiányzik, a Vasas visszalép a BL 2012/13-as küzdelmeitől.