Menekülni kezdett a pénzügyőrök elől egy cigarettacsempész, akit az M1-es autópályán próbáltak ellenőrzésre megállítani.
 

MTI - A csempész végül egy földúton elakadt, a rendőrök elől futva menekült egy erdőbe, de elfogták - értesült a HavariaPress. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az M1-es autópálya Komárom Esztergom Megyei szakaszán próbáltak ellenőrizni egy autóst. Az Audi sofőrje a jelzésre behajtott ugyan a parkolóba, de ott hirtelen gázt adott, s nagy sebességgel menekülni kezdett. A pénzügyőrök utána eredtek, majd rendőrök is bekapcsolódtak az üldözésbe.

A menekülő autós lehajtott a sztrádáról, s az 1-es főúton folytatta a menekülést Győr felé. Mikor a rendőrök megpróbálták megállítani, hátramenetbe kapcsolt, s ráhajtott egy földútra. Ott a gépkocsi elakadt, a sofőr futva menekült tovább a közeli erdőbe, de ott a rendőrök elfogták. Az elakadt Audiból ezer karton csempészett cigaretta került elő, melyet a pénzügyőrök lefoglaltak. A gépkocsi magyar rendszáma hamis volt, az autóból előkerült a valódi, cseh rendszám. A cigarettacsempész cseh jogosítvánnyal igazolta magát, de elmondása szerint ukrán állampolgár. A férfi ellen orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.