Sebastian Marina a Sepsiszentgyörgyi román színház alkalmazottja, a tegnapi napon a Facebookon egy magyarellenes, gyűlölettől fröcsögő megjegyzést tett közzé, a magyarokat hibáztatva a népszavazás sikertelenségéért.

Íme egy kulturált és civilizált székelyföldi román értelmiségi véleménye a magyarokról és a népszavazásról:

"Basszam seggbe az anyját mindazoknak akiknek valaha is volt bármilyen politikához köthető véleményük, de most lusták voltak megtenni pár száz métert, hogy szavazzanak. Basszam seggbe az anyját mindazoknak akik nem születtek elég intelligensnek ahhoz, hogy felfogják, ez a szavazás nem arról szólt, hogy egy elnököt válasszunk, kretének. Basszam seggbe mindazoknak az anyját, akik egy idegen miniszterelnök(Orbán Viktor) szavára hallgattak, aki vette a bátorságot, hogy beleszóljon egy olyan ország dolgába amihez semmi köze, egy skizofrén pap(Tőkés László) ugat egyet és ti úgy szöktök mintha az alattvalói lennétek. Éljetek jól, megerőszakolt anyák lányai és fiai. A különbség köztem és köztetek az, hogy én nem vesztettem semmit, de ti elvesztettetek mindent és ez csak a kezdet picsák! Röviden: Szopjatok le! "

A fordítás nem teljes, itt egy kép az eredeti bejegyzésről amit időközben törölt a kulturált színész: http://adf.ly/BPN8u (Jobb felső sarokban Skip Add)