Kiadónk egy olyan egyedi lehetőséget kínál, szerzőinek, amelyre jelen esetben Magyarországon nem igazán találhatunk precedenst. Hiszen a könyvek szerkesztését, lektorálását, nyomtatását és terjesztését egyaránt vállaljuk. Ehhez keresünk közvetítő munkatársakat.

 Az Irodalmi Füzetek Sorozathoz várjuk, azon szervezők jelentkezését, akik szeretnék ajánlani a lehetőséget azoknak akik szeretnék alkotásaikat kötetbe látni. Méghozzá egy olyan sorozat részeseként, amelyet talán kis túlzással nevezhetünk a közeljövő legsikeresebb sorozatának.

Kiadónk egy olyan egyedi lehetőséget kínál, szerzőinek, amelyre jelen esetben Magyarországon nem igazán találhatunk precedenst. Hiszen a könyvek szerkesztését, lektorálását, nyomtatását és terjesztését egyaránt vállaljuk, akár kisebb darabszám mellett olcsóbban mint máshol.

Az üzletkötő feladata a közvetített kiadványokhoz a szponzori háttér felhajtása is amely összegétől függően jutalékot kap, és természetesen a maradékkal a szerző könyvének kiadását támogatja, és elősegíti.



Az Irodalmi Füzetek Sorozat paraméterei:

    - B5-ös formátum
    - Színes fóliázott borító
    - Belívek száma: 100-120 oldal (egy szín nyomással) grafikák nélkül
    - Ragasztott kötés
    -első 200 db könyv átvétele 120.000 Ft-tól(teljes ügyintézés, ISBN, köteles példány, kiadói háttér stb.)

A közvetítői jutalék 15-20% Amennyiben megfelelnek Önnek a paraméterek és részese szeretne lenne egy dinamikusan működő könyvkiadói csapatnak, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségünk:

Telefon: 06 70 519 2475 (Radnó György)