Hetekig tartó huzavona után szerda estétől teljesen kinyitott a Zöld Pardon, ami ennek örömére csütörtökön este ingyen beenged mindenkit, sőt, az első 500 vendég ingyen sört is kap.

Mint megírtuk: május 25-én pénteken részlegesen nyílt csak meg a Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé Újbudán. Egészen idáig csak részlegesen nyithatott ki a ZP. Valójában 2 szórakozóhely, a Zöld Pardon és a Szeparé üzemelt a volt Lágymányosi híd budai hídfőjénél, és ezer-ezer ember mehetett be.

Mostantól azonban megadták a végleges engedélyeket, ami azt jelenti, hogy akár 6 ezren is bemehettek a bulikra. Ennek örömére csütörtökön pedig a ZUP koncertjére mindenkit ingyen engednek be, sőt, az első 500 érkező egy sörre a ZP vendége.

A belépő egyébként, akárcsak tavaly, este tízig 400 Ft-ba, utána 200 Ft-ba kerül.

A Zöld Pardon közleményében az áll: "Mint azt már a ZP minden idei vendége tapasztalhatta, a helyszín szép és új, ugyanakkor a Zöld Pardon szellemisége a régi: hetente 6 élőzenei koncert mindenki által hozzáférhető pár száz forintos áron, a város legjobb dj-i, fedett táncterek, a fiatalok biztonságát szolgáló ZöldKártya program, kiváló konyha és folyamatos akciók várják a vendégeket!"

"A Zöld Pardon szervezői, ezúton is kérik a vendégeket, hogy érkezésük és távozásuk során kerüljék el az Infopark és az ELTE területét, ügyeljenek a Zöld Pardon körül húzódó nemzetközi kerékpárútvonalra és vegyék figyelembe az irányítótáblákat és felfestéseket. A Zöld Pardon környezetének tisztasága és nyugalma közös érdek! A helyszín zavartalan működése érdekében létfontosságú hogy a ZP-be érkező és onnan távozó vendégek tartsák be a fenti szabályokat!" - zárul a közlemény.

Júniusi-júliusi programok:június 28. Csütörtök ZUP
június 29. Péntek 30Y
június 30. Szombat Back II Black

JÚL. 01. VASÁRNAP: EB DÖNTŐ A ZP-BEN

EB döntőt lehet nézni a Zöld Pardonban óriás LED falon, hatalmas hús- és pörkölt tálak, valamint hűsitő italakciók társaságában. A meccs előtt is kaphatóak lesznek a tálak: Óriás rántotthúsozást ígérnek 20:30-ig.
Július 4. Szerda Ladánybene 27
Július 5. Csütörtök Anna & the Barbies
Július 6. Péntek Fish!
Július 7. Szombat Hangmás
Július 9. Hétfő Napra
Július 14. Szombat Kerekes Band
Július 21. Szombat Jamie Winchester
Július 23. Hétfő Mystery Gang
Július 24. Kedd Zorall
Július 27. Péntek Kistehén
Július 28. Szombat We are rockstars
Július 30. Hétfő Pál Utcai Fiúk
Július 31. Kedd Ganxsta Zolee és a Kartel