Magasra szálltak a lufijaitok 2011-ben a gyepmesteri telepeken meghalt és bűncselekmények áldozataiul esett megkínzott állatokért!!! Hírül vitték a magasba..... Idén szeretnénk, ha legalább 500 lufi repülne a felhők közé, de a darabszám rajtatok múlik majd!
Előreláthatólag május 13-án vasárnap NYÍREGYHÁZA BUJTOSI VÁROSLIGETBEN megrendezésre kertülő fesztiválunkra tervezett programunk közé tartozik a léggömbök felengedése a (megkínzott, elaltatott és még menthető) állatokért.....figyelemfelkeltő és megemlékező célzattal!
Fesztiválunkat megelőzően 2012.április 21-én szombaton a ZENOR Cafeban egy rockzenei segélykoncertet szervezünk 3-4 zenekar részvételével, melyen ingyen tombolajegyeket kap mindenki a belépőjegye mellé, mellyel részt vehet a fesztiválunk nyeremény sorsolásán!)
Mindenki aki úgy dönt, hogy szeretne hozzájárulni ehhez az eseményhez, 500Ft befizetésével igényelheti, hogy a nevében is felengedjünk egy lufit, úgy is ha nem tud majd eljönni a rendezvényünkre! Annyit kell tenned mindössze, hogy április végéig utalj el 500Ft-ot és a megjegyzés rovatba írd bele, hogy "emlékül".
Számlaszámunk: PCAS Egyesület
68800099-11083030 (Szabolcs Takarék)
Emelkedni fognak a gyepmesteri telepeken meghalt állatokért, megkínzott és magára hagyott állatokért, minden szenvedő életért,.....és a még megmenthetőkért... a reményért, azért a reményért, hogy egyszer mi is emberhez méltó módon egy "emberibb" országban élhetünk majd együtt, ahol humánusan bánnak az állatokkal, aki pedig törvény ellen vét az megkapja méltó büntetését!...
VÁRHATÓ PROGRAMJAINK (ha összeállt a végleges programtervünk azt természetesen közzé tesszük majd!):
*állatorvosi tanácsadás
*nevelési tanácsadás
*hasznos tippek, ötletek állattartóknak
*ÁLLATKÍSÉRLET MENTES TERMÉKEK BEMUTATÓJA
*"Állatkísérlet mentes élet" sátor
*Állatvédelmi járőr toborzás
*díszállat tartási tanácsadás
*táncosok
*zenekarok
*zumba bemutató
*medi ball bemutató
*ugrálóvár
*ügyességi versenyek
*önvédelmi bemutató
*kutyás bemutatók
*kutyaszépségverseny
*kutyaruha bemutató
*divatbemutató
*büfé
*bolhapiac-vásár
*léggömbök felengedése
*tombolasorsolás értékes nyereményekkel
Várjuk olyan produkciók, zenekarok, előadók, táncosok, csoportok jelentkezését is, akik szívesen támogatnák rendezvényünket és célunkat előadásukkal!
Jelentkezni a petscare2000@gmail.com címen lehet
Köszönjük!

Forrás:www.pcas.hu                                                                            Kató Marianna-Pólus Online