Ha szereti az állatokat, de nincs lehetősége örökbefogadásra, ideiglenes befogadásra, mégis szeretné támogatni munkánkat, úgy lehetőség van úgynevezett "virtuális örökbefogadásra". Ezt úgy teheti meg bárki, ha az általa kiválasztott állat/állatok nevére egyszeri vagy rendszeres anyagi támogatást nyújt. Nem szeretnénk minimális összeget, időintervallumot, semmiféle kötelező előírást meghatározni, hiszen minden kicsi segítség jól jön és hálásan megköszönjük! Virtuális örökbefogadás esetén a kedves támogató nevét feltüntetjük. Az anyagi támoagatást akár kézpénzben(bevételi pénztárbizonylattal igazolva), akár utalással is megoldható. 

Ehhez az Egyesületünk adatai a következők: Kisherceg Állatmentő Egyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet adószám: 18275241-1-15 

bankszámla szám: 14100055-19719849-01000001 Volksbank Telefon: 20/322-8860, 30/579-9490 
E-mail: kisherceg@kisherceg.net weboldal: http://www.kisherceg.net Facebook: http://www.facebook.com/Kisherceg.Gazdikereso.es.Allatkereso Önkéntesség, ideiglenes befogadás.  

Egyesületünk újonnan alakult szervezet, így telephellyel jelen pillanatban nem rendelkezünk. Nagyon nagy szükségünk van önkéntesekre, akik segítséget tudnak nekünk nyújtani, esetlegesen az állatok fuvarozásában, gazdát kereső állataink hirdetésében, közvetítésében, rendezvényeink lebonyolításában, ideiglenes befogadásában.