Súlyosan megsérült annak a Volkswagen Passatnak a sofőrje, mely frontálisan ütközött egy Ford Transittal az 5-ös főúton péntek reggel.

Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök annál a balesetnél, mely Kiskunfélegyháza és Kecskemét között történt pénteken reggel 8 óra körül. A 107-es kilométer közelében egy Félegyháza felől közlekedő traktor akart balra lekanyarodni az 5-ös főútról. A mögötte lévő betegszállító sofőrje lassított, ugyanígy tett a betegszállító mögött érkező Mazda sofőrje is. Mindezt későn észlelte a szintén Félegyháza felől érkező Volkswagen Passat vezetője, aki balra rántotta a kormányt. Az autó érintőlegesen ütközött a Mazdával, majd átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy Ford Transittal, mely többször megpördült az úttesten, majd az árokban kötött ki.
A Tranzit sofőrje és utasa, valamint a Passatban egyedül utazó 22 éves férfi beszorultak a roncsokba, a félegyházi és a kecskeméti tűzoltók vágták ki őket. Értesüléseink szerint a Fordban utazókat súlyos, illetve könnyebb sérülésekkel vitték a kórházba a mentők, míg a Passatból közel egy órás megfeszített munkával kiszabadított férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Mazdával közlekedő két férfi megúszta az ütközést sérülés nélkül.
A baleset miatt földutakra terelik a forgalmat a rendőrök. 
A baleset helyszínén készült fotókat a baon.hu galériájában megtekintheti. ITT
Forrás: baon.hu