Elindult a Pólus Média és néhány közösségi blogja. Budapest Online, Bács-Kiskun Online, Békés Online, Csongrád Online, Fejér Online, Győr-Moson-Sopron Online, Hajdú-Bihar Online, Hargita Online, Heves Online, Jász-Nagykun-Szolnok Online, Nógrád Online, Pest Megye Online és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Online.
A portálok folyamatosan épülnek. Úgy látjuk, hogy ebben a rohanó világban, ahol egyre nagyobb teret hódit az internet, fontosak lehetnek az olyan közösségek, amik reálisan tájékoztatják az olvasókat.
Egész Európa területéről lehet szerkesztőnek jelentkezni. Szerkesztőink között egy Dustert sorsolunk ki.
Olyan elhivatott emberek jelentkezését várjuk, akik ingyen és bérmentve tudósítanak a kulturális eseményekről, az önkormányzati és sport hírekről. De beszámolnak az egyházak és a oktatási intézmények helyzetéről is. Továbbá kreativitásukkal hozzá szeretnének járulni a médiahálózatunk vezető médiahálózattá történő növelésében.
Továbbá elindítottuk a Nemzeti Regiszter facebook közösséget, amely nem állami szervezetként és nem politikai kezdeményezésként, arra törekszik, hogy a magyarság fóruma legyen.
Tudjunk egymásról, egymás ügyeiről, egymás örömeiről és gondjairól egyaránt. Legyen a Pólus Média, az Új Év vezető sajtóorgánuma.
E-mail címünk: prokult.ujsag@gmail.com

A Nemzeti Regiszter Közösség oldala: