Tisztelt rajongók. Tudatni szeretnénk veletek, hogy az Abodi-Nagy Blanka támogatói (rajongói) facebook oldalát a Pólus Online szerkesztősége készíti: ezen is belül Bencze Attila, Székelyudvarhelyről származó író, költő, újságíró, a Pólus Online főszerkesztője. Ez az oldal arról szól (amit reményeink szerint majd az egy éves X Faktoros szerződés után átadhatunk Blankának), hogy összegyűjtsük a Blanka rajongóit és hogy itt közölhessük azokat az információkat, amik Blankát előbbre juttathatják. 
Éppen ennek érdekében közölünk minden olyan linket, ahol a Blankára leadott szavazatok majd sokat jelentenek a székelyudvarhelyi tehetség életében. 
Aki segítene szeretne hozzájuttatni Blankát a sikerhez, azt arra kérem, hogy minél több embernek ajánlja majd ezt az oldalt, mert ez a lány megérdemli, hogy ne az állmenedzser keselyük vegyék át a szerepét. 
Ez a közlemény Blanka kérésére történt. Sajnos többszöri megkeresése után csak most volt időm és energiám arra, hogy megírjam az általa kérteket. És ne felejtsetek el újból visszatérni erre a lapra. Mert figyeljük a helyeket, ahol segíthetünk Blankának az érvényesülésben. 
Ezen kívül megpróbálunk minden követ megmozgatni, hogy megkapja méltó helyét a magyar popzenében. 
Tisztelettel:
Bencze Attila