Az X-Faktor egyik felfedezettje, Abodi-Nagy Blanka szívhez szóló produkciójával könnyeket csalt Keresztes Ildikó szemébe.
Ezen a hétvégén utolsó alkalommal lehettek a nézők szem- és fültanúi az X-Faktor castingjának, amelyen a legjobb százötven énekest kereste az RTL Klub. Ahogy az lenni szokott voltak olyanok, akik különc produkciójukkal, zenei érzékük hiányával hívták fel magukra a figyelmet, s voltak, akik valódi tehetségnek bizonyultak. Ilyen volt Abodi-Nagy Blanka is, aki Cserháti Zsuzsa Boldogság gyere haza című számával lépett a mentorok elé.
Az ítészek, amint meghallották, hogy a fiatal zenész választásra mire esett, kétkedve méregették az énekesjelöltet. Pedig aggodalomra nem volt okuk. Blanka már az első pillanatban bebizonyította, hogy érdemes a Cserháti-szám előadására. Hangja tisztán és hibátlanul szólt, olyannyira, hogy Keresztes Ildikó végig a könnyeivel küszködött. A fiatal lány természetességével és izgalmas hangszínével kivívta a mentorok elismerését. Így a mentorok egyhangú igennel juttatták tovább az eddig csak lagzikban éneklő Blankát.