„Az önbizalom építők és a legjobbak számára, akik elég jól teljesítenek, illetve rátermettségüket bizonyítják, a rengeteg élmény mellett belépést nyerhetnek a divatszakma csillogó világába!”
Életkortól függően kettő kategóriában indulnak a versenyzők; Tini( 9-15év ) és Felnőtt( 16-24év ).
A vállalkozó kedvű hölgyek rövid bemutatkozást és fényképet( egész alakos, arcképes ) küldtek magukról, kötelezettség mentesen jelentkeztek email-en a versenyre. Őket, szakmai zsűri válogatta egy személyes casting-on, ahol a lányok élőben tehettek tanúbizonyságot szépségükről és rátermettségükről. A továbbjutott versenyzőkkel, egy szakemberekből álló team foglalkozik majd a verseny előtti kettő hétben, hogy mindenki egyenlő esélyekkel és felkészültséggel indulhasson a döntőben. Személyi edző, sminkes, koreográfus, fodrász, fényképész, önbizalom tréner külön-külön látja el tanácsokkal a hölgyeket. Kettő kategória három helyezés mellett közönségdíjast is választanak az online és a helyszínen leadott szavazatok összesítése alapján.
Az eseményen három különféle ruhában bizonyíthatnak a versenyzők szakmai zsűri és a nézők előtt. A díjazást követően rengeteg ajándék vár rájuk pl.: utazások, belépők, ajándékutalványok, kedvezményes kuponok, ajándékcsomagok, vásárlási utalványok, ingyenes szépségápolási bérletek, kezelések, életmód tanácsadás. Megtanulják a színpadi mozgást, a legjobb testedzési módszereket, arc-haj-és bőrápolási tanácsadásokon vesznek részt illetve ezek mellett egy koreográfus és önbizalom tréner is foglalkozik majd velük.
Az esti órákban- a verseny után- kezdetét veszi a város legegyedülállóbb partyja, a BPP lemezlovasaival, ahol a már jegyet váltottak számára ingyenes.
Nagy örömmel és szeretettel várjuk az érdeklődőket augusztus 12.-én a Fürdőkertben 17 órai kezdéssel.