A Magyar Versmondók Egyesülete a sűrűsödő érdeklődés miatt meghosszabbította a kedvezményes jelentkezési lehetőséget a nyári Versművészeti Táborokba. Június 20-ig jelentkezhetnek a táborozók csökkentett részvételi díjjal, amelyet iskolák, intézmények is átvállalhatnak. Továbbra is élhetnek a táborozók az üdülési csekkel, a táborozási díj egy része azzal is fizethető.
Három szekcióban jelentkezhetnek a versművelők és a versmondás, a színház és a költészet kedvelői:
Versművészeti Szeminárium - a versmondás és az előadóművészet iránt érdeklődőknek (hasznos felkészítést nyújt a versmondó versenyekre, előadóestek létrehozására, a versmondás szakmai alapjainak elsajátítására)
Tanárok, előadók és vendégművészek:
Bakos-Kiss Gábor színművész, Lutter Imre előadóművész-drámapedagógus, Kinizsi Ottó színész-rendező, Wiegmann Alfréd és Kiss László rendezők, Buda Ferenc Kossuth-díjas költő, Szennik Évi diákszínjátszó-rendező, Turczi István József Attila-díjas költő, Katona Szilvia tánctanár, valamint a Kávészünet együttes, az Aphonia-Sajkukacz zenekar és Nemes Levente zeneszerző-előadóművész.
Mindhárom tábor részletes információja megtalálható a vers.hu oldalon, a Táborok linken belül, és tájékoztatás kérhető a verstaborok@gmail.com e-mail címen és a 06 20 512 8004-es telefonszámon.
A táborhelyek száma véges, ezért a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk!