Hónapok óta és lassan egy éve arra törekszünk, hogy a Madaras Zenekar jóvoltából összegyűjtött kis vagyon a népművészeti világunkat mindinkább csak színesítse. Eddig számos neves zenekart láttunk vendégül( Bürkös, Gombai Tamás, Labozár Antal, Újra zenekar, Véka zenekar) mások és magunk örömére, így szeretnénk ezután is, hogy minél több lehetőség legyen kilátni Debrecen városunk falain kívülre is.
A nyár sok meglepetést tartogat mindenki számára, úgy ahogy a Madaras mulatság számára is. A Madaras táncház kulisszák mögötti célja nem a törekvés, hanem az igények széles körben való kielégítését kívánta mind idáig szolgálni. Nem véletlen történik a sok apró kiegészítők megjelenése pl.: FILMKLUB, képvetítés.
Most viszont válaszúthoz érkeztünk.
Az az összeg, amit eddig erre a célra fordítottunk megfeleződött az elmúlt félévben, de ennek ellenére is kitartunk az elképzeléseink mellett és további erőfeszítéseket teszünk és tettünk amiknek most épp az eredményét várjuk. Ahhoz viszont, hogy belefogjunk későbbiekben abba a nagy falatba, amibe mi szívünk-lelkünk beletettük, látnunk kell az igényt rá. Van- e igény arra, hogy legyen egy olyan hely Debrecenben ahová belépődíj mentesen igazán neves zenészeket, előadókat és programokat fogadhatunk. A szervezést és ennek az életben tartását a Madaras mulatság áldozatos munkája állná. Szeretnénk, ha mindezeket a célokat ti is látnátok, és legfőképp azt szeretnénk, ha veletek együtt közösen tudnánk ezt megvalósítani nem pedig szélmalomharcot vívni.
JÚNIUS 7-ÉN a SZERET ZENEKART várjuk (Vizeli Balázs és barátai) a mulatság otthonába, aminek a létrejötte sokban azon múlik, hogy a keddenkénti táncházunk a célkitűzések kimondott reményében elég érdeklődőt tudhat-e majd magáénak.
Várunk tehát szeretettel mindenkit, május 24-én a Mátyás Pincében (
Péterfia u.61, Debrecen) megtartott Madaras Mulatságba!