2011. április 17-én a debreceni Főnix Csarnok ad otthont annak a látványos, élő bemutatónak, ahol a debreceni és Debrecen környéki polgárok találkozhatnak az X-Faktor tehetségkutató műsor sztárjaival.
Az országos hangversenykörút résztvevői Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi, Wolf Kati, Shodeinde Dorka, a Summer Sisters, illetve kísérőjük, az Abrakazabra zenekar. A műsorban jobbnál jobb, ismert dalokat, világ- és magyar slágereket hallhatunk majd a versenyzőktől.
Király L. Norbertet csak a magyar Joe Cockerként emlegetik, miután előadta a You Can Leave Your Hat On című világslágert. Norbi talán az egész X-Faktor legnagyobb meglepetése volt. Különcsége már akkor feltűnt, amikor már rögtön az elején igencsak érdekes mozdulatokat, fura tánclépéseket produkált. A műsorban azonban bebizonyosodott, hogy nem csupán egy különc, hanem egy igazi tehetség, aki színpadi show-jával fergeteges hangulatot teremtett. Bár titkárként dolgozott, az énekesi pályával mindig is kacérkodott, de akkor nem volt elég bátorsága kiállni a színpadra. Gátlásos fiú volt. Az X Faktornak köszönhetően azonban ezt sikerült levetkőznie, amelyben nagy szerepe volt mentorának, Keresztes Ildikónak is.