2011. április 19-én (kedd) 17 órára szeretettel várjuk a Déri Múzeum Baráti Köre és a Benedek Elek Könyvtár által közösen megrendezett Dr. Ispány Marietta dalestjére, amit "A szerelem arcai" címmel tűztünk műsorra.
Dr. Ispány Marietta: általános orvos, jelenleg egy gyógyszercégnél dolgozik, de a bőrgyógyászat az a terület, amit később művelni szeretne, ezt tűzte ki célul. Gyermekkora óta a hobbit, a kikapcsolódást és a feltöltődést jelenti számára a zene, és munkál benne a vágy, hogy zenei élményeit közönségével is megoszthassa. Az egyetem alatt született gyermekei is alapvetően muzikálisak. Egyikük zongorázik, a másik trombitál.  
Dr. Ispány Marietta rendkívül fontosnak tartja az emberek lelkét, a gyermeki lélek fejlődését és csodálattal figyeli, hogy ez a fejlődés hová juthat el. S hogy miben látja a zene és az orvoslás kapcsolatát? A betegek rengeteg energiát, segítséget várnak az orvostól. Ez sok-sok odafigyelést jelent. Ehhez az orvosnak is fel kell töltődnie valamilyen módon, amire nagyon jó eszköz lehet a zene.