A Skalar Music Hungary és a For The Kids Shows Budapest büszkén jelentheti be, hogy 2011. január 17-én a New York Hardcore egyik legendás zenekarát láthatja vendégül Budapesten a Supertouch személyében.
A zenekar tagjai közül Jon Biviano gitáros és Andy Guida dobos már megjárták Magyarországot közel egy évtizede a Running Like Thieves soraiban, azonban ez az első alkalom, hogy az újjáalakult Supertouch hazánkba látogat, ha minden igaz már Guida nélkül.
A Supertouch hangzásvilága gyökeresen változtatta meg a New York-i hardcore-ról kialakult képet és bár néhány pályatársukkal (Agnostic Front, Cro-Mags, Sick Of It All, Youth Of Today, hogy csak pár példát mondjunk) ellentétben sohasem kapták meg az őket megillető elismerést, a zenekar hatása tagadhatatlan és megannyi hardcore rajongó lehet elégedett, hogy ezt a nagyszerű zenekart láthatja majd élőben.
Jegyelővételi helyek: Underground Store (Bem József u. 22.), Teenage Riot Store (József krt. 19.), The Lab (Király u. 48.), Westend Speed, Dürer Kert