Budapesten 2011. január 8-án, a Dürer kertben, közel 1 év után ismét One And The Same hardcore/punk fesztivál lesz az Ezerarcú Némó booking szervezésében.
Az est első fellépője a Veszprémi Positive Mind zenekar lesz a néhol schc-ra emlékeztető old school hardcore stílusával. Őket szintén a veszprémi Can't Break Me követi. Harmadikként a Szentesi, Magyarországon még egyedinek számító horror punk Living Dead Army jön. Miskolcról a Hold On Through All lesz a negyedik zenekar, akik nagyon jól megfűszerezik a '90-es oldschool hardcoret a 2000-es év eleji modern hardcore stílus jegyeivel. Utánuk a Rákosi következik Mezőtúrról, illetve Szegedről, akik zeneileg hűen őrzik a '80-as évek közepi Magyar és a '80as évek eleji Amerikai punk hardcore-t.
Hatodikként az ex-HoldxTrue és ex-Lépéselőny tagokból álló Budapesti Shortcut lesz, akik folytatják a tőlük jól megszokott '90es rockos youth crew vonalat.
Ezután a Szombathelyi Savari Colonia Hardcore egyik zenekarra a Wroongg! lép a színpadra. A zenekar Liberal Youth, Social Free Face és ex-United Side és ex-Speak Up tagokból áll és ezek után természetes, hogy a '80-as és a '90-es évek old school hardcore-t játszák. Utolsó előttiként az idén 10. évét ünneplő zenekar, Eger Hardcore középső bástyája a Tango Underground lesz. És ahogy mondani szokás utoljára de nem utolsó sorban azt est záró zenekarra a Don't Say A Word, akik Budapestrő jönnek, és ők csak egyszerűen Csepel Hardcore-t játszanak. A zenekar érdekessége még, hogy Biggie és Attila után ismét egy újabb énekes került a zenekarba, az Egri Tisztán a Cél Felé krishnacore gitárosa majd énekese Gulab.