A 2011-es évet a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy a könyvkiadás évének választotta. Éppen ebből az alkalomból egyre több fiatal írónak, költőnek kívánunk lehetőséget adni arra, hogy írásai megjelenhessenek.
Köztudott, hogy manapság könyveket kiadni nem olyan könnyű dolog. Rengeteg pénzbe kerül. Éppen ezért a kiadónk arra vállalkozott, hogy az idei évben olyan mennyiségben nyomtat ki könyveket, aminek köszönhetően a nyomdászok is kénytelenek lesznek alkuba bocsátkozni a nyomtatást illetően.
Előzetes telefonos egyeztetés után, mindenkinek a pénztárcájára szabott lehetőséget tudunk kínálni. A napoknak a legnagyobb érdeklődés övezte 4-es csoportú kiadásokat.
Ez a következő tételt jelenti: minden a könyvekben szereplő szerző 25 verset küld be és a 35.000 forintot a nyomtatási költségre, amiért a szerzők fejenként 50-50 könyvet kapnak. Így egy könyv nyomtatási költsége 700 forintba kerül. A pedig a könyveket 1500 forintos áron is el tudja adni.
Ez csak az egyik lehetőségünk. Amennyiben a 0630/406-8169-es telefonszámon érdeklődnek a kiadásokkal kapcsolatban, több olyan tételt is tudunk figyelmükbe ajánlani, ami az Önök pénztárcájához szabott.
A pályázatokkal kapcsolatban érdeklődhetnek az irodalmi.paholy@gmail.com e-mail címen.
Legyen 2011 a könyvek, a jelenkori irodalom és az Önök éve. Válasszák kiadónkat!

Tisztelettel:
A vezetőség
0630-406-8169