A Pólus Média egy most induló médiahálózat. Megelégeltük a jelenkori médiaorgánumok, hazugságait és sületlenségeit, illetve azt, hogy mindenről beszélnek, csak arról nem, ami az országban valójában történik. Éppen ezért itt a neten létrehozzuk, megyei portálhálózatunkat, amelynek szerkesztésére várjuk az Önkéntesek jelentkezését. Minden településről.
Célunk az, hogy minél reálisabb híreket kapjunk, olyan emberektől, akik az Önök településén is tevékenyen részt vesznek a közéletbe. Médiahálózatunk célkitűzése az, hogy ne nekünk mondják meg, hogy mi történik nálunk, hanem mi írjuk meg az igazat.
Várjuk azon a személyek jelentkezését, akik rendszeresen reális tájékoztatást töltenek föl portáljainkra a településükön zajló hírekről, kulturális és sport eseményekről, illetve mindenről, ami az Önök településén lakókat érdekelheti. Amiről a megyei napilapok vagy akarnak de nem tudnak, vagy éppen nem akarnak beszámolni.
Vessünk véget együtt a nyugati érdekeltségű médiaorgánumok regnálásának ebben az országban és építsük ki együtt független médiahálózatunkat.
Ez egy olyan nagy volumenű és lokálpatrióta kezdeményezés, amelynek hálózatát, nem nehéz kiépíteni, főleg ha a közösségi portálok lehetőségeit vesszük figyelembe. Bőven akadnak olyan jó érzésű emberek, akik a saját településükért tenni akarnak. És hobbi szinten is, rendszeres tudósítói és a saját településükön zajló problémák kritikusai lesznek.

Eddig elkészült megyei portáljaink:
Szerkesztőnek a prokult.ujsag@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni.
Tisztelettel: Bencze Attila 
a Pólus Médiahálózat 
ügyvezető igazgatója