Fotó: Kerecsen TV
Akik voltak a novemberi találkozón, azoknak csak emlékezet-frissítésként, akik viszont valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni, azoknak pedig értesítésként írom: - Következő találkozónk 2011. december 3-án, szombaton 9.oo órától lesz, a szokott helyen - Db. Jerikó u.17-19.sz. fsz.6. szobában.
A tőlünk távol élőknek, - akik a távolság miatt nem tudnak velünk lenni, - tisztelettel kűldöm ezt az értesítést.

A következő lapba szánt műveket hozzátok magatokkal. A lapba szánt írásokért külön nem fogunk megkeresni senkit. Az idei 3-4.szám a nyomdából előreláthatólag a hónap közepén érkezik. Kérlek Benneteket, addig várjatok türelemmel.
Ebben az évben, a szerkesztőségnél összegyűlt és megőrzött kéziratokat, az év utolsó találkozóján mindenki visszakapja. Kérem jelezze, akinek nincs szüksége a régi kéziratokra, ugyanis tovább-őrzésre nem tudunk vállalkozni, ezért az át nem vett kéziratok megsemmisítésre kerülnek.

Kérem, hogy az év végi összejövetel hangulatához méltóan, legyen ez a találkozónk kötetlen beszélgetés, egymás tisztelettel való elfogadása, olyan "szeretetvendégség"-féle. Örvendeztessük meg egymást egy-egy kedves verssel, - az sem baj, ha nem saját :) - egy-egy kedves dallal, - közösen dalolva még hatásosabb!
Ha a csoporthoz újabb kedves tag csatlakozna, fogadjuk tisztelettel, és őszinte szeretettel támogassuk kezdő lépéseit közöttünk.
Szeretettel várunk mindenkit...
- Bancsiné Izsó Mária főszerk. -