A Püski Kiadó szeretettel hívja Cey-Bert Róbert Gyula "Megszólalnak a jelképek Az ókori keleti és nyugati civilizációk jelképeitől a lovaskultúrájú hunok és magyarok jelképvilágáig" című könyvének bemutatójára 2011. december 14-én délután 3 órára az Arany Bárány Étterembe (Budapest. V. ker. Harmincad u. 3. A Vörösmarty tér mellett.)
A benutatót megnyitja Takács Kálmán, az Arany Bárány igazgatója
A szerzőt bemutatja Püski István
A könyvet ismerteti Dr. Simon Kornék
A könyvbemutatón a Tokaji Disznókő Sárga Borház furmintját kóstolgatva a vendégek elmélyülhetnek a borszimbolika rejtelmeiben.
További információk: 06-1-214-3905
Felhívás
A magyar kultúra és ezen belül a magyar könyvkiadás több mint 70 éve mûködô kiadója, a Püski Kiadó is nehéz helyzetbe került. Azt hisszük nem kell magyarázni, hogy ennek a Kiadónak a megszűnése milyen vesztesége lenne a magyar nemzeti gondolkodás fenntartásáért küzdő emberek számára.
Segítsük azzal a kiadó fennmaradását, hogy a megvásárolni szándékolt könyveinket a Püski Baráti Kör tagjaként a Kiadó könyvesboltjában vagy az internetes honlapján vásároljuk meg.
A Kiadó vállalta, hogy a havi 5000 forint értékben vásárló, regisztrált könyvbarátainak a saját kiadásokból 30% kedvezményt ad, az idegen kiadásokból pedig 20%-ot. A havi 2000 forint értékben vásárló könyvbarátnak pedig a saját kiadásokból 25%-ot, az idegen kiadásokból pedig 15%-ot. Amennyiben postázni kell a könyveket, csak a tényleges költséget számolja fel.
A Kiadó azt is vállalja, hogy a raktárán éppen nem szereplô, de kapható könyveket 3 napon belül beszerzi. Tudjuk, hogy manapság akár 2000, akár 5000 forint is számít, de gondolják meg, ezzel nemcsak a Kiadó fennmaradását, hanem a magyar kultúra, hagyomány és gondolkodás tovább élésének lehetőségét is támogatják. Hiszen a megvásárolt könyveket, ha már kiolvasták és nem akarják megtartani, tovább adhatják a környezetükben lévő iskolai vagy városi könyvtáraknak.
A Püski Baráti Kör megalakuló üléséről értesíteni fogjuk. Amennyiben úgy érzi, hogy a kezdeményezést érdemes támogatni, kérjük küldje tovább saját címlistáján.
Budapest, 2011.11.20
Tisztelettel
Bolyky Ur János, Cey-Bert Róbert Gyula, Dicsôfi Endre,
Finta József, Kassai Lajos, Kocsis István, Raffay Ernő
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA – lillatti@freemail.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; POLUS ONLINE - lillatti8@gmail.com;
06-30/859-33-35)