A Tankcsapda zenekar és a Pólus Online közös játékot indít. A játék fődíja egy kétszemélyes belépő a 2011 december 29-én megrendezésre kerülő debreceni Tankcsapda koncertre. A belépőket, azok között sorsoljuk ki, akik híreket, tudósításokat küldenek, programajánlókat küldenek szerkesztőségünk e-mail címére: benczeattila@yahoo.com
Várjuk tehát híreiteket, kulturális és művelődési témával kapcsolatos beszámolóitokat, előrejelzéseiteket, interjúitokat. A színház, mozi, kiállítás, koncert, zene, irodalom, egyház, oktatás, tudomány, pályázat és fesztivál kategóriákban várjuk azokat a friss információkat, amik hasznosak lehetnek portálunk olvasói számára. Egyszóval minden jöhet, ami hír és információ. 
A nyereménysorsolásra 2011 december 25-én kerül sor szerkesztőségünkben (Debrecen, Wesselényi utca 51 szám, - megközelíthető a Petőfi tér felől). A jegyeket a zenekar által dedikálva postázzuk, annak a tudósítónak, aki kiemelkedő teljesítményt nyújt. Aki a legtöbb információt juttatja el nekünk.
Keressen minket szerkesztőségünkben is munkanapokon 10 és 18, szombaton pedig 10 és 13 óra között. Mindenki ötletére és véleményére kíváncsiak vagyunk a portált illetően. 
Tehát e-mail címünk még egyszer: benczeattila@yahoo.com
Tisztelettel:
Bencze Attila főszerkesztő 
és a Tankok