A Pólus Online, az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző franchise sporthálózat, a Rehab Rt és az Allin Comp számítógép nagykereskedés blogger versenyt hirdet a Pólus Online-on. 
A verseny több fordulóból áll. Minden fordulóban 10 versenyző indul egyszerre a szavazatok többségének megszerzéséért. Az első forduló 10 héten keresztül fog tartani, mikor is a szavazatok arányában az első legtöbb szavazatot kapott blogger továbbjut a fődíj megszerzésért, amelynek összértéke 50.000 forint. 
De nemcsak az első legtöbbet kapott szavazattal lehet továbbjutni, hanem a harmadik és a második hely megszerzésével is indulnak majd díjainkért a bloggerek.
A blogger feladata, hogy naponta egy cikket közöljön a Pólus Onlinon. A téma szabadon választott is lehet, amit majd a blog informatikai szerkesztőinek kell beküldeni, akik feltöltik az oldalra. 
A blogolással egy időben elindul egy szavazói rendszer is, ahol majd szavazni lehet a kedvenc blogerre. A helyezés viszont nemcsak a szavazatok arányából áll majd össze, hanem abból is, hogy az adott blogger cikke mennyire népszerű. A bejegyzései hány oldalletöltést érnek el. 
Jelentkezni lehet a benczeattila@yahoo.com e-mail címen.