Szeptember 26-án kezdetét vette a MERLiNben a II. BUTOH FESZTIVÁL workshop-sorozata és már csak néhány napot kell várni, hogy a mestereket (is) színpadon láthassuk. A szeptember 29. és október 1. között zajló előadások után lehetőség nyílik a személyes ismerkedésre is a közönségtalálkozók alkalmával. Érdemes beiktatni a fesztiválkalendáriumba a filmvetítéseket és a Kazuo Ohno életét bemutató fotókiállítást is. Jegyek és bérletek korlátozott számban még kaphatók!

Fesztiválok ideje...

Október 3. és 6. között nyolc, ritkán játszott Harold Pinter-darab kerül színre Robert Gordon rendezésében az Other Rooms Productions vendégjátékaként kamaratermünkben. És hamarosan indul a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál is, melynek programjai közül két koncertnek és a lengyel Teatr Dada von Bzdülöw táncelőadásának ad helyet a MERLiN színházterme. Szirmait bontja a Magnólia, s szól majd a jazz és az újraértelmezett elektro... Mindezek előtt érdemes benézni még a DesignHét eseményeire is, hiszen most lehetőség nyílik intelligens textilekkel dolgozni és stylistoktól öltözködési tanácsot kérni.
PLACCCra fel!

Fedezd fel Budapest rejtett dimenzióit az V. PLACCC Fesztiválon! Tégy egy izgalmas kirándulást a Déli-sarkra a belga CREW-val az MTV volt székházában, játssz egy nagyot a Nyugati téri aluljáróban a berlini Invisible Playground csapatával és vegyél magadnak művészetet a BOLTban! A város csak rád vár! Jegyelővétel a MERLiNben, előzetes regisztráció a turnusokra a kovacs.andrea@merlinszinhaz.hu címen.